Η εταιρεία

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα esupplies.gr.

Επωνυμία: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΦΜ: 141654273

ΔΟΥ: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Έδρα: ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 2, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Αριθμός ΓΕΜΗ: 139218703000

Στη esupplies.gr παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τους επαγγελματίες, αλλά και τους ιδιώτες, προσφέροντας τους ό,τι χρειάζονται στον τομέα της εκτύπωσης – αναλώσιμα – Laser & InkJet Refill Kits – Bulk Ink – εκτυπωτικά μηχανήματα – χαρτικά.

Η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας καθώς και στην προσφορά των καλύτερων τιμών της αγοράς.

Προσφέρουμε συμβατά (καινούρια) τόνερ και μελάνια εκτυπωτών που κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού με τις ίδιες προδιαγραφές και πιστοποιητικά που κατασκευάζονται και τα γνήσια, παρέχοντάς σας 12 μήνες εγγύηση αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων.

Το προϊόν που θα παραλάβετε είναι ακριβώς όπως και ένα γνήσιο προϊόν που θα αγοράζατε με μια σημαντική διαφορά: την τιμή.

Δεν θα είναι κάποιο προϊόν ξαναγεμισμένο, ανακατασκευασμένο ή αναγομωμένο.

Επίσης εμπορευόμαστε εκτυπωτικά μηχανήματα καινούρια αλλά και ελαφρώς μεταχειρισμένα παρέχοντας στους πελάτες μας 12 μήνες εγγύηση.

Καθημερινά ελέγχουμε τις τιμές μας ώστε να έχουμε τις καλύτερες στην Ελλάδα, Ενώ βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους προμηθευτές μας ώστε να πετυχαίνουμε τις καλύτερες συμφωνίες.

Όλες οι αποστολές γίνονται με ασφάλεια και την εγγύηση της Γενικής Ταχυδρομικής και της DHL.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει και που συνεχώς εξελίσσουμε, σε συνδυασμό με τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας, μας εμπνέει να συνεχίζουμε, να βελτιωνόμαστε και να επεκτεινόμαστε συνεχώς.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή την εταιρεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 210 7009283 ή μέσω e-mail στο info@esupplies.gr και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

certificates.png

Έχετε ήδη λογαριασμό;